ETUSIVU​

Tervetuloa mukaan toimintaamme! Tarjoamme opetusta monissa eri instrumenteissa ja laulussa. Lisäksi tärkeän osan tarjoamaamme opetus- ja harrastustoimintaa edustaa muskarimme, kuoromme ja bändimme!

Halikon Musiikkiyhdistys on perustettu v. 1980. Sen tarkoituksena on edistää musiikin harrastusta ja opetusta erityisesti lasten ja nuorten keskuudessa. Tämä tapahtuu musiikkileikkikoulun (”muskarin”), kuorojen ja musiikkikurssien avulla. Eri opettajat antavat soittimien yksityisopetusta, ml. laulu. Lisäksi yhdistys järjestää tilaisuuksia, joissa lapset ja nuoret pääsevät soittamaan ja laulamaan. Näin opitaan jo pienestä pitäen tärkeitä esiintymistaitoja. Yhdistys järjestää myös konsertteja ja konserttimatkoja.

Pianot ja viritykset

Pentti Nousiainen